Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford tiedottaa

20.3.2020

Hyvä asiakas

Otamme meillä vakavasti korona viruksen. Jatkamme toimintaamme normaalisti mutta olemme ottaneet käyttöön kaikki terveysviranomaisten suositukset. Näiden lisäksi olemme tehneet seuraavia muutoksia toimintaamme:

 • Emme kättele asiakkaitamme, mutta tervehdimme sitäkin suuremmalla hymyllä
 • Henkilökuntamme käyttää kertakäyttökäsineitä käsitellessään autoja.
 • Olemme käynnistäneet tehokkaat rutiinit käsien pesusta ja desinfioinnista koko henkilöstömme kanssa.
 • Voimme myös noutaa autosi huoltoon ja tarjota sijaisauton käyttöösi.


 • [Insert alt tag]
 • Voit edelleen huoltaa autosi Raskoneella

  Korjaamomme ovat avoinna ja henkilökuntamme on valmiita toivottamaan sinut tervetulleeksi, joten mikään ei estä sinua luottamasta autoasi meille. Henkilökuntaamme on opastettu pitämään korkea hygieniataso koko vierailusi ajan. Katso täydelliset Covid-19-aloitteemme täältä tai ota yhteyttä myyjään, jos sinulla on kysyttävää.

  Jos et halua ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, sinulla on myös mahdollista pudottaa avainpostilaatikkoon Raskone Vantaalla. Soita meille vain avaimen luovuttamisen jälkeen, jotta voimme vahvistaa vastaanoton.

  Työskennellessään ajoneuvossa, teknikot käyttävät kertakäyttöisiä käsineitä ja kertakäyttöisiä istuin- ja mattopeitteitä. Ennen toimitusta sinulle, ajoneuvo pyyhitään myös desinfiointiaineella, joka ei vahingoita ajoneuvon materiaaleja. Kaikki nämä aloitteet on suunniteltu ja toteutettu, jotta voit tuntea olosi mukavaksi jättäessäsi auton korjaamolle.

  Lähin liikkeemme


Ota yhteyttä Varaa huolto

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Raskone Vantaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Raskone VantaaArviot